Harry Potter - Wizarding World - Abszol út 3 az 1-ben játékszett

39 750 Ft
+795 hűségpont ajándékba - Részletek...
Wizarding World
1-3 nap
76895
A gyerekek egészen biztosan örömmel fedezik majd fel az új 3 az 1-ben Abszol út játékkészletet! Ez a nagyméretű, fény- és hanghatásokra is képes készlet Harry Potter világának leghíresebb utcájába kalauzolja el a rajongókat. Az Abszol út készlet 2 karaktert, Hermionét és Fredet tartalmazza, ráadásul 19 darab kiegészítő is található benne. A gyerekek megállhatnak a Weasley Varázsvicc Vállalatnál - a Weasley ikrek viccboltjában. A kétszintes üzlet hihetetlen dekorációja és kialakítása igazán izgalmassá teszi a játékot. Ezután a rajongók átmehetnek az Üklopszba, hogy kiválaszthassák a hozzájuk leginkább illő baglyot. A vásárlás után mindig jólesik egy kis pihenés, úgyhogy irány a Florean Fortescues Fagylaltszalon, ahol az édes finomságok várják őket. A kereket elforgatva varázslatos módon megváltozik a fagylalt íze!
A "Harry Potter - Wizarding World - Abszol út 3 az 1-ben játékszett" nevű játék gyártója a Wizarding World, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Harry Potter - Wizarding World - Abszol út 3 az 1-ben játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Harry Potter - Wizarding World - Abszol út 3 az 1-ben játékszett

Harry Potter - Wizarding World - Abszol út 3 az 1-ben játékszett

39 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.