KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
2023.10.01.

Használt motorok apróhirdetései

Egy másik oldalunkról is bemutatkozunk…

Nem csak a gyerekek szeretnek játszani, hanem akár az apukák is. Sokaknak a legfőbb játéka egy kétkerekű paripa: vannak akik, a gyors motorokat imádják, vannak, akik egy chopper-re esküsznek, míg mások egy fürge robogóra pattannak fel.
És persze vannak anyukák is, akik megragadják egy motor kormányát, és minden nap két keréken mennek munkába, bevásárolni.


Ezeknek az embereknek jelent segítséget az idén októberben teljesen megújult sokmotor.hu oldal. Az oldal a 2006-os indulása óta most esett át a legnagyobb változáson. Nem csak teljesen új külsőt kapott, de egy régi adósságot is pótolt: immár mobilon is teljes értékű oldalként jelenik meg. Elsődleges szempont volt a megújulásakor, hogy az új SOKMOTOR oldal reszponzív nézetű legyen.

Az oldalon három fő kategóriában lehet feladni hirdetéseket: motorkerékpárok, motor alkatrészek, és motoros felszerelések. Ezeken belül aztán különböző alkategóriákba sorolhatók a termékek, és jó sok adat is rögzíthető hozzájuk. Természetesen nem csak használt, hanem új termékek is meghirdetésre kerülhetnek. Az oldalon magánszemélyek teljesen ingyen hirdethetnek. Ráadásul ebben az évben még a kereskedők is ingyenesen adhatják fel hirdetéseiket (ráadásul ajándék hirdetés-kiemeléssel).

Természetesen a motorkerékpárt, vagy motoros tartozékot keresők is könnyen megtalálják a számukra fontos terméket.

Ugyan az idei motoros szezonnak lassan vége lesz, de most jön el az idő, hogy megváljunk a már megunt motorunktól, felesleges alkatrészeinktől, vagy megunt felszereléseinktől. És egyből lehet keresni mindegyik helyett egy újabbat, szebbet, jobbat, olcsóbbat…
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.