Hatchimals Tojástartó - Farkas család

9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
76923
A lányok most összegyűjthetik az egész farkas családot a Hatchimals CollEGGtibles családi kalandok tojástartóval. Minden új, elragadó Hatchimals családnak saját, egyedi megjelenése és témája van, amelyet a kedvenc tevékenységeik ihlettek.
Ez a gyönyörűen kidolgozott Hatchimals tojástartó doboz 10 db Farkas figurát, két játékkiegészítőt és egy titkos vízi parki játékkészletet tartalmaz. A tojástartóban 5 Hatchimals tojás, 2 szülő, egy nagy gyerek és tartozékok találhatók. A lányok feltörhetik a tojásokat, hogy felfedezzék a kis farkas család többi tagját – a 3 kisgyereket és a 4 édes farkas bébit.
Miután kikeltették az új barátaikat, felemelhetik a családi kalandok tojástartó fedelét a játékkészlet felfedezéséhez. A doboz elejét lehajtva és a tematikus hátteret felállítva máris kész a vízi Vidámpark Kaland. A játékot befejezve kiállítható benne az egész család, a fedelét becsukva pedig a gyerekek bárhová magukkal vihetik.
A Hatchimals családok gyűjthetőek, több mint 60 új figurát és 10 családot rejtenek a tojástartók.
A Spin Master márkájú "Hatchimals Tojástartó - Farkas család" nevű játék gyártója a Hatchimals, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Hatchimals Tojástartó - Farkas család" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Hatchimals Tojástartó - Farkas család

Hatchimals Tojástartó - Farkas család

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.