Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Headu - Logikai illesztőjáték - Számok

2 750 Ft
+55 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
1-2 munkanap
80323
A számfogalom kialakítását nem lehet elég korán elkezdeni! A Headu Logikai illesztőjátékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a számokkal és sorrendjükkel. A készletben olyan - gyerekek számára biztonságos, lekerekített szélű, tökéletesen illeszkedő - puzzledarabok kaptak helyet, amelyeken 1-9-ig a számok, valamint a számoknak megfelelő mennyiségű pöttyök és állatok láthatók. A gyerekek megkereshetik, hogy hány boci hány pöttyel egyenlő, vagy hogy a katicákat ábrázoló puzzle-elem melyik, számot mutató kirakósdarabhoz illik. A keresgélést színek és mintázatok is segítik.
A játék fejleszti a gyerekek vizuális érzékelését, valamint aktívan hozzájárul a számfogalom kialakulásához, amely később, alsó tagozaton elengedhetetlen ismeret lesz az alapműveletek elsajátításához. A készlet mindemellett fejleszti az azonosító-megkülönböztető és a színdifferenciáló készséget, valamint türelemre és kitartásra is tanítja a gyerekeket.
A "Headu - Logikai illesztőjáték - Számok" nevű játék gyártója a Headu, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Headu - Logikai illesztőjáték - Számok" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2023. december 06-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2023. december 06-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2023. december 06-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Logikai illesztőjáték - Számok

Headu - Logikai illesztőjáték - Számok

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.