Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Headu - Memóriafejlesztő játék - Színek

2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
1-2 munkanap
79378
Kombinációs emlékezetfejlesztő játék a színekkel! A Headu memóriafejlesztő játékával az óvodáskorú gyerekek játékosan, tapasztalatszerzés útján ismerkedhetnek meg a kombinációval, a sorrendiség fontosságával, valamint a színekkel és méretekkel, úgy, hogy közben megfigyelőképességük és rövidtávú memóriájuk is fejlődik.
A játék egyedül és többen is játszható, szabálya egyszerű: a soron következő játékos húz egyet az összekevert és lefelé fordított, színkombinációkat ábrázoló kártyák közül, majd 30 másodpercig nézheti és memorizálhatja a képen szereplő színes körök sorrendjét. Ezt követően a különböző színű (piros, zöld, kék, sárga) és méretű (kicsi, közepes, nagy, óriási), kör alakú kártyákból ki kell raknia a képen látott sorrendet. Ha sikerrel jár, elnyeri a színkombinációt ábrázoló kártyát. A játékot az nyeri meg, aki először összegyűjt 5 kombinációs kártyát.
A készlet amellett, hogy szórakoztató időtöltést nyújt, sokrétűen használható fel tanulási és fejlesztési célokra egyaránt. A játék befejeztével az elemek praktikusan tárolhatók a dobozban.
Átlagos játékidő: 15 perc
A "Headu - Memóriafejlesztő játék - Színek" nevű játék gyártója a Headu, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Headu - Memóriafejlesztő játék - Színek" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2023. december 06-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2023. december 06-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • sajnos GLS Automatában nem tudja átvenni - a termék mérete és/vagy súlya miatt.
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Memóriafejlesztő játék - Színek

Headu - Memóriafejlesztő játék - Színek

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.