KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Headu - Mi történik, ha? - Logikai illesztőjáték

Headu - Mi történik, ha? - Logikai illesztőjáték
2 790 Ft
+56 hűségpont ajándékba - Részletek...
Headu
nem rendelhető
80324
Mi történik, ha elered az eső? És ha megcsörren a telefon? Mi a helyzet akkor, ha megnyomjuk a villanykapcsolót? A Headu Mi történik, ha? logikai illesztőjátékával a gyerekek játékosan, tapasztalatszerzés útján ismerkedhetnek meg az ok-okozati viszony fogalmával, és azzal, hogy egyes cselekedetek és jelenségek milyen következményekkel járnak. A készlet segítségével a kicsik két-két - tökéletesen illeszkedő, biztonságos, lekerekített szélű - darabból álló képeket rakhatnak ki, amelyek beszélgetések elindítói és történetek kiindulópontjai is lehetnek.
A szett többek között segíti a rész-egész viszony fogalmának megértését, fejleszti a finommotorikát, a logikát, a szem-kéz koordinációt, a szókincset, mindemellett a képzeletet és fantáziát, valamint akár a kommunikációs készséget is.
Az igényesen kidolgozott grafika és az élénk színek játékra hívják a gyerekeket. A játék befejeztével a kirakós darabok praktikusan tárolhatók a dobozban.
A "Headu - Mi történik, ha? - Logikai illesztőjáték" nevű játék gyártója a Headu, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Headu - Mi történik, ha? - Logikai illesztőjáték

Headu - Mi történik, ha? - Logikai illesztőjáték

2 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.