Hero 108 - Kingdom Krashers figura

Hero 108 - Kingdom Krashers figura
Isten hozott az Rejtett Királyságban! A Nagy Zöld és a Sung dinasztia élharcosai ádáz harcot vívnak egymással. A rajongók 24 figurát és kártyát gyűjthetnek be a Hero 108 osztagból és felkészülhetnek a harcra a gonosz High Roller és csatlósai ellen, barátkozhatnak az Állatkirályokkal, és békét hozhatnak a Rejtett Királyságba! Minden csomag egy figurát és három gyűjthető kártyát tartalmaz!
A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Hero 108 - Kingdom Krashers figura" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
73075
300 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hero 108 - Kingdom Krashers figura

Hero 108 - Kingdom Krashers figura

300 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.