Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya
A Hexbug tűzhangyákkal a szórakozás most a tetőfokára hág! A robot könnyedén vezérelhető a távirányítójával, melyen 2 db választható csatorna van. A 6 db speciális keréknek köszönhetően nincs akadály, mely kifogna rajta, és még az emelkedő sem jelent problémát. A tűzhangya a Hexbug-ok leggyorsabbika! Ráadásul érzékelőkkel rendelkezik, így ha akadályba ütközik, képes irányt változtatni. A távvezérlőn található 2 db csatornának köszönhetően nem csak egyedül, de egy barátoddal együtt is játszhattok Hexbug tűzhangya robotjaitokkal.
A játék működéséhez LR44 típusú gombelem szükséges. A tűzhangya 3, a távirányító pedig 2 db gombelemet tartalmaz.
A Hexbug márkájú "Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hexbug
inkább fiúknak
51080
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya
Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.