Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya
A Hexbug tűzhangyákkal a szórakozás most a tetőfokára hág! A robot könnyedén vezérelhető a távirányítójával, melyen 2 db választható csatorna van. A 6 db speciális keréknek köszönhetően nincs akadály, mely kifogna rajta, és még az emelkedő sem jelent problémát. A tűzhangya a Hexbug-ok leggyorsabbika! Ráadásul érzékelőkkel rendelkezik, így ha akadályba ütközik, képes irányt változtatni. A távvezérlőn található 2 db csatornának köszönhetően nem csak egyedül, de egy barátoddal együtt is játszhattok Hexbug tűzhangya robotjaitokkal.
A játék működéséhez LR44 típusú gombelem szükséges. A tűzhangya 3, a távirányító pedig 2 db gombelemet tartalmaz.
A Hexbug márkájú "Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hexbug
inkább fiúknak
51080
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya
Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

Hexbug - Bordó távirányítós tűzhangya

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.