Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító

Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító
​Autószállító kamionon vagy versenypálya? Legyen mindkettő! Az új Hot Wheels 2 az 1-ben ultimate szállító tele van kisautós meglepetésekkel. A kamionra több, mint 20 kisautó felfér, amelyek a kis ablakokon keresztül látszanak. Ha viszont a szállító rámpák kinyílnak, egy csaknem 2 méter hosszú, kétsávos versenypálya bontakozik ki. A versenyzők a pilótafülkéből kilövővé változtatható start vonalról indulva mérhetik össze a gyorsaságukat, miközben a várakozó autók a pálya alatti tárolókban izgulhatják végig a futamokat. A pálya összeköthető más (külön kapható) Hot Wheels City készletekkel, ahol a kisautós kalandok folytatódhatnak. A 2 az 1-ben ultimate szállító kamion 3 járművet tartalmaz és több mint 20 kisautó szállítására alkalmas.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
68321
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító
Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító

Hot Wheels - 2 az 1-ben ultimate szállító

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.