Hot Wheels City - Batman barlangja szett

Hot Wheels City - Batman barlangja szett
Hot Wheels City külvárosát veszély fenyegeti, és csak egy hős van, aki megmentheti a várost: Batman. A Batman barlangja játékkészlet a város központja, titkos megfigyelésre és bűnüldözésre alkalmas eszközökkel - számítógép szoba, börtön és tuningállomás a Batmobile-nak. Fő attrakciója az ikonikus Hot Wheels 360 fokos, kétoldalú hurok, amelyen keresztülszáguldhatnak a kisautók a hozzá csatlakoztatható kilövő segítségével. A készlethez tartozik egy Batman mini figura és egy rápattintható védőpáncélos Batmobile is.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Batman barlangja szett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
60651
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels City - Batman barlangja szett
Hot Wheels City - Batman barlangja szett

Hot Wheels City - Batman barlangja szett

14 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.