Hot Wheels City - Pályacsomag

Hot Wheels City - Pályacsomag
6 250 Ft
+125 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
72801
Szeretnél egy menő Hot Wheels pályát építeni? Jó helyen jársz. Ezzel a 10 elemből álló csomaggal felépítheted saját városod alapjait, de tökéletes a már meglévő készleteid továbbfejlesztéséhez is. A rugalmas és változatos út elemekből álló szettben találsz kanyart, központi elemet és hidat is. A pályát olyan menő kiegészítőkkel teheted izgalmasabbá, mint a stoplámpa és a mozgatható kapu. Az elemek összekapcsolhatóak más Hot Wheels készletekkel, így a gyerekek kísérletezhetnek és játék közben fejleszthetik a problémamegoldó készségeiket, miközben megalkothatják álmaik Hot Wheels világát.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels City - Pályacsomag" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels City - Pályacsomag

Hot Wheels City - Pályacsomag

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.