Hot Wheels - Kamion spirálemelővel

Hot Wheels - Kamion spirálemelővel
​Íme Hot Wheels City új büszkesége, a Hot Wheels kamion, amelyik egyszerre akár 20 járművet képes stílusosan és gyorsan eljuttatni a célhoz. Ez a játék tele van szuper történetekkel. Már a kamion megtöltése a spirálemelővel is jó móka - az igazi kaland azonban csak ezután kezdődik. Ha megérkeztetek a célállomásra, jöhet a bevetés. Amikor meghúzzátok a kart, a rámpa megemeli, majd leengedi a gépeket, hogy azonnal indulhasson a verseny. A csomag egy Hot Wheels kisautót is tartalmaz, ami azonnal bevethető. A készletek és a narancs színű pályák összeköthetők, így még izgalmasabb és változatosabb pályákat építhettek, amiken eszement ugratásokat, mutatványokat és őrült versenyeket rendezhettek. Ha vége a versenynek, a gépekkel beállhattok a kamionba, amivel már indulhattok is a következő kihívás felé.
A színek és díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Kamion spirálemelővel" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
66108
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Hot Wheels - Kamion spirálemelővel
Hot Wheels - Kamion spirálemelővel

Hot Wheels - Kamion spirálemelővel

11 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.