Hot Wheels - Mega autómosó

Hot Wheels - Mega autómosó
18 750 Ft
+375 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
76533
A versenyzésben a legmenőbb verdák is bekoszolódhatnak. Ilyenkor érdemes ellátogatni a Mega autómosóba. Ha a gyerekek behajtanak egy mosatásra a spirálpályán feltekerhetik egészen a két tartályos mosóig. Az elsőből jéghideg a másodikból pedig meleg vizet permetezhetnek a csomagban található színváltós kisautóra, hogy a kétféle fényezést és színváltást is megcsodálhassák. A készlet alján található tartály összegyűjti a lecsöpögő vizet, így gond nélkül végrehajthatóak a további kalandok. A készlet összekapcsolható más - külön kapható - Hot Wheels City készletekkel, így még hosszabb és változatosabb autós játékokba kezdhetnek bele barátaikkal. A készlet egy színváltós kisautót tartalmaz. A készletek külön kaphatók.
A színek és díszítések eltérhetnek.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Mega autómosó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Mega autómosó

Hot Wheels - Mega autómosó

18 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.