Hot Wheels - Monster Trucks autófaló Mega Wrex

Hot Wheels - Monster Trucks autófaló Mega Wrex
20 350 Ft
+407 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
71316
Vigyázat! Megérkezett a Mega Wrex, egy óóóóóóóriási, nagykerekű szörny aki... autókat eszik!
Ha az autófaló óriás utoléri a kisautókat már be is falja! Persze nincs ok a pánikra, rendszerint egy darabban jutnak ki belőle. Mehet az eddigi legmerészebb autós kaland?
A Hot Wheels Mega Wrex készlet egy kisautót is tartalmaz. A színek és díszítések eltérhetnek. A játék 3 darab AA típusú elemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz.


Monster Trucks Live Magyarországon!

Szörnyen nagyok, erősek és hihetetlen trükkökre képesek. Az eredeti Hot Wheels Monster Trucks nagykerekű csapat először Magyarországon egy felejthetetlen élő show-ban 2022-ben. A nagy kedvencek, Mega Wrex, Tiger Shark, BigFoot és a többiek a Budapest Arénát valódi Monster Arénává változtatják. Felkészültél?

Tartalom: 1 db Mega Wrex,
1 db Hot Wheels kisautó.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Monster Trucks autófaló Mega Wrex" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Monster Trucks autófaló Mega Wrex

Hot Wheels - Monster Trucks autófaló Mega Wrex

20 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.