Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Hot Wheels - Monster Trucks Battitude kisautó 1:64

Hot Wheels - Monster Trucks Battitude kisautó 1:64
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
77876
A Hot Wheels Monster Trucks 1:64 méretarányú kisautóinak nincs párja, ha versenyről, trükkökről vagy zúzásról van szó. Óriási kerekeik nagy előnyt adnak nekik az autó-autó elleni küzdelmekben. Minden járgány csomagjában egy gyűjthető kerék is megtalálható, amelynek segítségével a gyerekek megtudhatják az autók részletes adatait is, beleértve a járgányok nevét, típusát, erősségeit, speciális trükkjeit és specialitásaikat, így még jobb történeteket játszhatnak el velük.
A színek és festések eltérőek lehetnek.
A "Hot Wheels - Monster Trucks Battitude kisautó 1:64" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Hot Wheels - Monster Trucks Battitude kisautó 1:64

Hot Wheels - Monster Trucks Battitude kisautó 1:64

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.