Hot Wheels - Track Builder egyenes pályaszakasz

Hot Wheels - Track Builder egyenes pályaszakasz
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hot Wheels
inkább fiúknak
72902
Szeretsz pályákat és világokat alkotni? Az új egyenes pályaszakaszokkal most elkezdheted az építkezést, vagy fejlesztheted egy meglévő világodat. Mindegyik csomag egyenes pálya elemeket és négy csatlakozót tartalmaz, amelyekkel egymáshoz illeszthetők. A készletek különböző színekben érkeznek, van a klasszikus narancssárga, illetve fekete vagy citromsárga pálya narancssárga csíkkal. Mindegyik szett külön kapható. Nagyszerű ajándék lehet 4 éves vagy idősebb gyerekeknek, akár új pályákhoz, akár meglévő építmények kiegészítéséhez.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Track Builder egyenes pályaszakasz" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hot Wheels

Hot Wheels - Track Builder egyenes pályaszakasz

Hot Wheels - Track Builder egyenes pályaszakasz

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.