ICO asztali kétfunkciós ceruzahegyező - zöld

ICO asztali kétfunkciós ceruzahegyező - zöld
5 190 Ft
+104 hűségpont ajándékba - Részletek...
ICO
26320
Rögzíthető, tekerős ICO 312 asztali ceruzahegyező, zöld színben. Az előlapot kihúzva lehet a a távolságot beállítani, a tekerő segítségével pillanatok alatt tűhegyessé lehet tenni a ceruzákat. A hegyező a forgácsot külön begyűjti, amit a tekerő kihúzásával lehet kiüríteni. A hegyező szárnyas csavarral az asztalhoz rögzíthető. A hegyező kétfunkciós, hiszen normál méretű és extra vastag ceruzákat is ki lehet hegyezni vele. Méretek: 9 x 11 x 11 cm.
Az "ICO asztali kétfunkciós ceruzahegyező - zöld" nevű játék gyártója az ICO, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

ICO asztali kétfunkciós ceruzahegyező - zöld

ICO asztali kétfunkciós ceruzahegyező - zöld

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.