Imaginext - Cápás nagy kalózhajó

Imaginext - Cápás nagy kalózhajó
Mi ez egy kalózhajó? Vagy egy óriási cápa? Mindkettő! Ezek a ravasz kalózok átalakították a hajójukat, hogy úgy nézzen ki, mint egy cápa. A gyerkőc az uszonyokkal haladhat előre, ha pedig Feketeszakáll az ő kincsére feni a fogát, egy nagy cápaharapás várja. Ebből sem tanultak? Itt az ideje, hogy megismerkedjenek az ágyúval. Repülhetnek a lövedékek! A foglyoknak pedig a nyitható, csukható zárkában a helyük, vagy mehetnek a pallóra. Ha a gyerkőc elfordítja a fogantyút, feltárul a titkos rekesz, ahol biztonságosan tárolhatja a kincseket. A végtelen tengeri kalandok ezzel csak elkezdődtek. A srácok ezzel a hajóval és a fantáziájuk segítségével bármelyik kalózkalandra elrepülhetnek. Imaginext - Irány a kaland!
A Fisher-Price márkájú "Imaginext - Cápás nagy kalózhajó" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
66305
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Imaginext - Cápás nagy kalózhajó
Imaginext - Cápás nagy kalózhajó

Imaginext - Cápás nagy kalózhajó

25 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.