KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Információk webáruházunkról

Utánvétes fizetés - fizetés a futárnál

A legkényelmesebb megoldás, ha a házhozszállításhoz az utánvétes díjfizetést választja. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat, valamint a 350 Ft-os utánvétkezelési díjat is a futárnál kell megfizetnie. A futárnál fizethet:
- készpénzzel, vagy
- bankkártyával is.

Fizetés bankkártyával, interneten keresztül

Rendelését kifizetheti bankkártyával is. Ebben az esetben a rendelés elküldésekor az oldalunkról a Teya (korábii nevein: SaltPay, Borgun) biztonságos fizetést biztosító felületére jut. Itt tudja megadni a kártyaadatait, és kifizetni előre a rendelését.

Fizetés előre történő utalással

Amennyiben nem szeretne a futárnak készpénzzel fizetni, akkor Önnek lehetősége van arra, hogy a MBH Banknál vezetett 10101308-02623000-01003005 számú számlánkra előre átutalja az vételárat, és a szállítási díjat. Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tegye meg, ha visszajeleztük Önnek, hogy az összes megrendelt terméket tudjuk szállítani - a túlfizetés elkerülésének érdekében.
Előre történő utalás esetén a megrendelt termékeket csak akkor adjuk át a futárnak, ha a vételár megérkezett bankszámlánkra. Amennyiben hét naptári napon belül az utalás nem történik meg, akkor a rendelést lemondottnak tekintjük.

Fizetés GLS CsomagPontban

Amennyiben CsomagPontba történő átvételt választott, akkor lehetősége van ott helyben fizetni a rendelése ellenértékét.
Fizetni a CsomagPontok egy részénél csak készpénzzel tud.

Fizetés GLS CsomagAutomatánál

Rendelését kifizetheti az automatánál is. Ebben az esetben kizárólag kártyás fizetésre van lehetőség.

Számlázás

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki a megrendelt, és Önnek átadott termékekről. Házhosszállítás esetén a számla a csomagban található meg. A számla külön tételként tartalmazza a szállítás díját is. Utánvétes díjfizetés esetén a számla külön tételként tartalmazza a szállítás és az utánvétkezelés díját (de egy összegben).
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.