Információk webáruházunkról

Utánvétes fizetés - fizetés a futárnál

A legkényelmesebb megoldás, ha a házhozszállításhoz az utánvétes díjfizetést választja. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat, valamint a 200 Ft-os utánvétkezelési díjat is a futárnál kell megfizetnie. A futárnál fizethet:
- készpénzzel, vagy
- bankkártyával is.

Fizetés bankkártyával, interneten keresztül

Rendelését kifizetheti bankkártyával is. Ebben az esetben a rendelés elküldésekor az oldalunkról a Borgun biztonságos fizetést biztosító felületére jut. Itt tudja megadni a kártyaadatait, és kifizetni előre a rendelését.

Fizetés előre történő utalással

Amennyiben nem szeretne a futárnak készpénzzel fizetni, akkor Önnek lehetősége van arra, hogy a Budapest Banknál vezetett 10101308-02623000-01003005 számú számlánkra előre átutalja a vételárat, és a szállítási díjat. Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tegye meg, ha visszajeleztük Önnek, hogy az összes megrendelt terméket tudjuk szállítani - a túlfizetés elkerülésének érdekében.
Előre történő utalás esetén a megrendelt termékeket csak akkor adjuk át a futárnak, ha a vételár megérkezett bankszámlánkra. Amennyiben hét naptári napon belül az utalás nem történik meg, akkor a rendelést lemondottnak tekintjük.

Fizetés CsomagPontban

Amennyiben CsomagPontba történő átvételt választott, akkor lehetősége van ott helyben fizetni a rendelése ellenértékét. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat, valamint a 200 Ft-os utánvétkezelési díjat is a CsomagPontban kell megfizetnie.
Fizetni a CsomagPontokban csak készpénzzel tud.

Számlázás

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki a megrendelt, és Önnek átadott termékekről. Házhosszállítás esetén a számla a csomagban található meg. Házhozszállítás esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás díját is. Utánvétes díjfizetés esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás és az utánvétkezelés díját (de egy összegben).
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.