KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Információk webáruházunkról

Jótállás, szavatosság (garancia)

Az Eladót termékeire vonatkozóan a Polgári törvénykönyv és a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, mely alapján, a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek a Vevő részére történő átadásával, vagy ha az üzembe helyezést az Eladó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja. Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.
A vevő az eladó hibás teljesítése esetén az Eladóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet.
A termék hibája esetén a fogyasztónak minősülő Vevő – választása szerint – kellékszavatossági jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
A jótállással és a szavatossággal kapcsolatos információkat az ÁSZF 6. pontjában olvashatja el részletesen.

Vásárlástól való elállás joga

A vásárló az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól - a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályai szerint. A vevő köteles a webáruházat lehetőleg írásos formában, e-mailben, vagy telefonon értesíteni az elállás tényéről. A vásárló köteles az elállási szándék bejelentését követő 14 napon belül a webáruház részére visszajuttatni a terméket.
A Vevő az elállási jogát a szerződés megkötésének időpontja, és a termék átvétele közti időpontban is gyakorolhatja.
Az elálláshoz használható nyilatkozatot innen is letöltheti.
A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. A webáruház követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés illetve ésszerű költségeinek megtérítését.
Webáruházunk az áru visszaszolgáltatását követően azonnal, de legkésőbb az elállási szándék bejelentését követő 14 napon belül visszatéríti a teljes vételárat (amennyiben az árut a vevő valóban visszajuttatta részünkre).
A visszatérítés a kiszállítási díjra abban az esetben vonatkozik, ha a Vevő az összes megrendelt termék tekintetében élni kíván az elállási jogával. Amennyiben a vásárló több terméket vásárolt, de nem mindegyik termék esetében él ezen joggal, akkor a szállítási díjat nem vagyunk kötelesek visszatéríteni.
Az elállásra hivatkozva visszaküldött termék esetén a visszaszállítás teljes költségét a vásárló viseli.
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.