Információk webáruházunkról

Házhozszállítás

Webáruházból való vásárlás esetén a legkényelmesebb megoldás, ha Ön házhozszállítással rendeli meg a termékeket.

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Amennyiben házhozszállítással rendeli termékeinket, akkor partnercégünk, a GLS Futárszolgálat viszi a megrendelt termékeket az Ön által megadott címre.
A házhozszállítási díjainkat (melynek mértéke függ a megrendelés összegétől) itt tekintheti meg:
Megrendelés értéke
Házhozszállítás díja
CsomagPontban történő átvétel díja
29.999 Ft-ig
1.490 Ft
1.490 Ft
30.000 Ft-tól
0 Ft
0 Ft

Utánvétes díjfizetés esetén további 300 Ft fizetendő a futárcégnek, utánvét-kezelési díjként.
(A táblázatban szereplő árak - akárcsak valamennyi ár a weblapunkon - bruttó összegek: tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Néhány nagyméretű, vagy nagyobb súlyú játéknál előfordul, hogy a Futárcég csak felárért vállalja a szállítást. Ezeknél a termékeknél minden esetben jelezzük ezt a tényt a részletes leírásánál. Még több információt itt olvashat a nagyméretű csomagok szállítási feláráról.

Áruátvétel CsomagPontban

Amennyiben Önnek kényelmesebb, a megrendelt termékek kiszállítását kérheti ún. CsomagPontba is. Ebben az esetben az összeállított, becsomagolt termékeket elküldjük futárszolgálattal az Ön által kiválasztott CsomagPontba, ahol nyitvatartási időben 5 munkanapon belül tudja átvenni a rendelését.
A jelenleg választható CsomagPontok listáját itt találja.

Csomagolás

A megrendelt áruinkat a saját gyári csomagolásukon túl, mi is becsomagoljuk, a termékek megóvása, és kényelmesebb szállíthatósága érdekében.
A csomagolásért nem számítunk fel külön díjat.
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.