Információk webáruházunkról

Házhozszállítás

Webáruházból való vásárlás esetén a legkényelmesebb megoldás, ha Ön házhozszállítással rendeli meg a termékeket.

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Amennyiben házhozszállítással rendeli termékeinket, akkor partnercégünk, a GLS Futárszolgálat viszi a megrendelt termékeket az Ön által megadott címre.
A házhozszállítási díjainkat (melynek mértéke függ a megrendelés összegétől) itt tekintheti meg:
Megrendelés értéke
Házhozszállítás díja
CsomagPontban történő átvétel díja
2.999 Ft-ig
999 Ft
899 Ft
3.000 és 24.999 Ft között
799 Ft
699 Ft
25.000 Ft-tól
0 Ft
0 Ft

Utánvétes díjfizetés esetén további 200 Ft fizetendő a futárcégnek, utánvét-kezelési díjként.
(A táblázatban szereplő árak - akárcsak valamennyi ár a weblapunkon - bruttó összegek: tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Néhány nagyméretű, vagy nagyobb súlyú játéknál előfordul, hogy a Futárcég csak felárért vállalja a szállítást. Ezeknél a termékeknél minden esetben jelezzük ezt a tényt a részletes leírásánál. Még több információt itt olvashat a nagyméretű csomagok szállítási feláráról.

Áruátvétel CsomagPontban

Amennyiben Önnek kényelmesebb, a megrendelt termékek kiszállítását kérheti ún. CsomagPontba is. Ebben az esetben az összeállított, becsomagolt termékeket elküldjük futárszolgálattal az Ön által kiválasztott CsomagPontba, ahol nyitvatartási időben 5 munkanapon belül tudja átvenni a rendelését.
A jelenleg választható CsomagPontok listáját itt találja.

Csomagolás

A megrendelt áruinkat a saját gyári csomagolásukon túl, mi is becsomagoljuk, a termékek megóvása, és kényelmesebb szállíthatósága érdekében.
A csomagolásért nem számítunk fel külön díjat.
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.