KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Intex - Trópusi sziget felfújható gyerekmedence

Intex - Trópusi sziget felfújható gyerekmedence
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Intex
nem rendelhető
80011
A babalét bizony kimerítő tud lenni - főleg nyáron. A kisgyerekek felfrissülésének nyit teret az Intex Trópusi sziget felfújható gyerekmedencéje, amely aranyos állatokkal (majom, kaméleon, madárka) hívja játékra a kicsiket. A 0,25 mm-es anyagvastagságú, strapabíró műanyagból készült gyerekmedence alja is felfújható, így a gyerekek kényelmesen csücsülhetnek rajta, emellett pálmafákat formáló árnyékolója megvédi a lurkókat a tűző naptól. Ha a nagy játékban véletlenül léket kapna a „nyugalom szigete\", akkor sem kell aggódni, a csomagban található javítóanyaggal könnyen orvosolható a probléma.
Vízkapacitás: 45 liter
Felfújt méret: 102 x 86 cm
Anyagvastagság: 0,25 mm
Az "Intex - Trópusi sziget felfújható gyerekmedence" nevű játék gyártója az Intex, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Intex

Intex - Trópusi sziget felfújható gyerekmedence

Intex - Trópusi sziget felfújható gyerekmedence

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.