Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték

Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték
Az Itt a sajt, hol a sajt? Egy izgalmas családi memória játék. Az egeret az asztal közepére kell helyezni majd jól megfigyelni, majd elrejteni őket a sajtok alá és megcserélni. A további játék a sajtkerék megforgatása után következik. Aki megtalálja a kisegeret, egy sajtkoronggal gazdagodik. A játékot az nyeri aki a legtöbb sajtkorongot szerzi meg.
Az "Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték" nevű játék gyártója az Entertoyment, főleg 6 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Entertoyment
61176
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték
Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték

Itt a sajt, hol a sajt? Társasjáték

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.