Jar Meló - Dinoszaurusz régész készlet - Tyrannosaurus Rex

Jar Meló - Dinoszaurusz régész készlet - Tyrannosaurus Rex
4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jar Meló
nem rendelhető
72044
A Jar Meló egy szórakoztató és interaktív készlettel örvendezteti meg a bátor régész felfedezőket! A Tyrannosaurus Rex régész készlettel a gyerekek közelebbről is megtekinthetik a dínó csontokat, méghozzá úgy, hogy ők maguk ássák ki őket. Mielőtt elkezdődne a játék, célszerű a dobozban található összes eszközt egy papírlapra vagy tálcára helyezni. Ha vizet folyatunk a gipsztömbre, megpuhítható, így a régészkedés során kevésbé porol. Először a vésővel és a kalapáccsal érdemes kezdeni a munkát, majd amikor láthatóvá válik a csont, jöhet a kefe, amivel meg lehet tisztítani a leletet.
Ha megvan az összes dínócsont, már csak össze kell rakni őket, és máris a szoba díszévé válik.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet és a türelmet.
A "Jar Meló - Dinoszaurusz régész készlet - Tyrannosaurus Rex" nevű játék gyártója a Jar Meló, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Jar Meló - Dinoszaurusz régész készlet - Tyrannosaurus Rex

Jar Meló - Dinoszaurusz régész készlet - Tyrannosaurus Rex

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.