Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója

Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója
A titkos ügynökök általában bonyolult és veszélyes helyzetbe kerülnek, de szerencsére professzionális felszerelésüket használva mindig megoldják a felmerülő problémákat. A vízi csatába keveredett ügynökök sem esnek pánikba, hiszen a hadihajójuk csúcs szuper, modern technológiákkal felszerelt, ráadásul lőni is tudnak vele! Két nagyobb méretű kilőhető szigony, és oldalsó, kiengedhető körpenge a jutalma azoknak, akik rájuk támadnak, akadályozva ezzel küldetésüket. A készletben két figura található, valamint fegyverek, elemlámpa és egyéb izgalmas kiegészítők is.
A "Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Playmobil
inkább fiúknak
60000
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója
Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója

Playmobil 70002 - SPY TEAM Hadihajója

12 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.