Playmobil 70341 - Nagy állatkert

Playmobil 70341 - Nagy állatkert
Az állatkerti kirándulás mindig nagy élmény. Ritka állatfajok közvetlen megfigyelése és sok új ismeret megszerzése örömet jelent kicsiknek és nagyoknak. Ebben az állatkertben egy megemelt fa sétányon közlekedhetnek a látogatók - innen az állatok különösen jól megfigyelhetők. A pingvinek szórakoztatóan másznak fel a lépcsőn, majd visszacsobognak a csúszdán. A közelben a zsiráf bébi figyeli a nyüzsgést. A bejáratnál található ajándékboltban nemcsak italok és édességek találhatók, hanem természetesen az állatkert térképe és információk az etetési időkről. Ez a nap az állatkertben biztosan felejthetetlen lesz.
A játékkészlet hat PLAYMOBIL figurából, hat pingvinből, két zsiráfból, egy pelikánból, egyéb kisebb állatokból, és számos kiegészítőből áll.
A "Playmobil 70341 - Nagy állatkert" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
67291
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil 70341 - Nagy állatkert

Playmobil 70341 - Nagy állatkert

20 980 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.