Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő

Borotvaéles fogaival a Spinosaurus az egyik legnagyobb és legveszélyesebb dinoszaurusz. De ez a dinó nem egy hétköznapi teremtmény, hanem egy nagyon különleges figura. Amióta kiszabadult a Dínó Sziklából, barátaival, Aylával és Samuval együtt harcolt a mindent elpusztítani próbáló álnok harci robotok ellen. Uncle Rob okos harci felszerelésének köszönhetően a Spinosaurus speciális páncélokkal és ágyúkkal is fel van szerelve, melyek lőni is képesek, és ez még veszélyesebbé teszi. Vajon képesek lesznek-e az emberek és a Spinosaurus csapata együttes erővel legyőzni a robotokat? Meg tudják akadályozni a a természetet és a dinoszauruszok elpusztítását? Rajtad múlik csak...
Spinosaurus levehető páncélzattal, forgatható dupla ágyúkkal és egy gáztartállyal, valamint lángoló lövedékekkel a hátán. Két figurának elegendő hellyel és kezelőpanellel. A szett két figurát tartalmaz.
A "Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Playmobil
inkább fiúknak
1-2 nap
69115
16 490 Ft20 990 Ft(-21%)
Az akció július 31-ig érvényes.
A "Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 06-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 06-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő

Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő

16 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.