Playmobil 70887 - Farm állatokkal

A gazdálkodó család napja kora reggel kezdődik. Mindenki segít az állatok és a farm gondozásában. Először az istállóba megyünk, ahol a tehén és a borjú már friss takarmányra vár. Természetesen a birkáknak is jut széna, majd az istállót kitakarítják. Az egereknek ez túl nagy nyüzsgés, és gyorsan egy szalmazsák mögé bújnak. Odakint a libák és a csibék már kaparásznak, és várják az ízletes gabonát. Délután a gazda felesége a traktorral kimegy a mezőre, hogy összeszedje a szénát. Visszatérve az istállóba, leereszti a rakodólapátot, és óvatosan ledobja a szénabálát a teherliftre. A gazda már mindent előkészített, kinyitotta a szénapadlás kapuit, és most felhúzza a szénabálát. Este a traktort a pajtába hajtják, ahol a következő használatig biztonságosan leparkolják. A játékkészlet három PLAYMOBIL figurát, egy farmépületet árufelvonóval, traktort, tehenet és borjút, libákat, csibéket, egereket, kutyát és sok más extrát tartalmaz, amelyekkel izgalmas órákat tölthetsz a farmon.
A "Playmobil 70887 - Farm állatokkal" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
1-2 nap
72080
16 880 Ft17 490 Ft(-3%)
Az akció a készlet erejéig (3 db) érvényes.
A "Playmobil 70887 - Farm állatokkal" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70887 - Farm állatokkal

Playmobil 70887 - Farm állatokkal

16 880 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.