Playmobil 70888 - Mars expedíció járművekkel

Indulj változatos űrkalandokra a PLAYMOBIL Mars Expedícióval. A fény- és hangvezérlésű Marsjáró egy expedícióra visz a vörös bolygóra. A fúrót a kőzetekben található ásványok keresésére használják. Ha az űrhajós valami érdekeset fedez fel, akkor a fúrót a markolókarra cseréli, és óvatosan felveszi a tárgyat. A kutatóállomáson minden mintát részletesen megvizsgálnak. A rövidebb távolságok megtételéhez az űrhajósok a manőverezhető Mars-trike-ot használják. A kőzetmintákat a trike elején lévő rakodódobozban lehet tárolni. Mit fognak felfedezni az űrhajósok az expedíció során? A játékkészlet két PLAYMOBIL űrhajóst, egy fény- és hangmodulos marsjárót, egy Mars trike-ot, egy fúróállomást, egy kutatólaboratóriumot, egy robotot és sok más extrát tartalmaz az izgalmas Mars-missziókhoz. A karszalagok és az űrhajós sisakok levehetőek. Minden fény- és hangmechanizmus automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik.
A "Playmobil 70888 - Mars expedíció járművekkel" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Playmobil
inkább fiúknak
1-2 nap
72081
17 990 Ft21 890 Ft(-18%)
Az akció július 31-ig érvényes.
A "Playmobil 70888 - Mars expedíció járművekkel" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 06-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 06-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70888 - Mars expedíció járművekkel

Playmobil 70888 - Mars expedíció járművekkel

17 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.