Playmobil 70989 - Nappalil szoba

Playmobil 70989 - Nappalil szoba
Modern stílusban berendezett nappali kanapéval, dohányzóasztallal, komóddal, TV-vel és egyéb modern kiegészítőkkel. A működő fényoszlop kellemes fényt biztosít (1 x 1,5V mikroelem szükséges).
A nappali a ház szíve. Itt jönnek össze a családok olvasni, tévézni, játszani és pihenni. Ma szombat van és játékidő. Apa és lánya lelkesen tesztelik az új videojátékot a játékkonzolon. Mindketten annyira el vannak foglalva, hogy észre sem veszik, ahogy a kis fehér macska az asztalra ugrik. Remélem, nem veri le az italokat.
A készlet két PLAYMOBIL figurát, nappali bútort kanapéval, dohányzóasztalokat, tálalószekrényt, TV-t, elektromos gitárt, polcot, világítóoszlopot és sok egyéb extrát tartalmaz. A fényoszlop egy gombbal kapcsolható be és ki. A TV-hez négy különböző betét található a program "változtatására". A nappali fala a mellékelt tapétákkal díszíthető.
A "Playmobil 70989 - Nappalil szoba" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
72167
7 850 Ft9 890 Ft(-21%)
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70989 - Nappalil szoba

Playmobil 70989 - Nappalil szoba

7 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.