Akciófigurák, mesefigurák » Batman

Batman
A milliárdos Bruce Wayne szülei rablógyilkosság áldozataivá váltak, ezért már gyerekként megesküdött rá, hogy egész életét a bűn elleni harcnak fogja szentelni. Így is tett: felnőttként testi erejét és ügyességét, deduktív nyomozói képességeit és tudományos jártasságát kihasználva, denevérre hajazó sötét álruhát ölt magára és így portyázik éjszakánként Gotham City-ben. Kalandjai során szövetségesekre lel: ifjú társa Robin, hűséges komornyikja, Alfred Pennyworth, és Gotham városának egyik rendőrfelügyelője, James Gordon. Ellenfelei a közönséges bűnözők mellett gyakran zavart elméjű, olykor groteszk megjelenésű bűnözők, mint - a sorozatgyilkos bohóc -, Joker, vagy éppen az arisztokrácia karikatúrájára emlékeztető gengszter, Pingvin, és a szexi tolvaj, a Macskanő... A játékfigurákkal olyan új kalandokat találhatnak ki a gyerekek, ahol mindig győz Batman.
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.