Játszószőnyeg műanyag labdákkal - Állat mintás

Játszószőnyeg műanyag labdákkal - Állat mintás
11 850 Ft
+237 hűségpont ajándékba - Részletek...
3 éves kor alatt
71591
A babák nagyon szeretik a színeket, és amikor egy picit már nagyobbak, a labdákat is szívesen gurítják és dobálják. Ehhez a mókás, állatos játszószőnyeghez pihekönnyű műanyag labdák is tartoznak, így még vidámabb és hosszabb lesz a játék. Leszedhető, puha oldalfala megakadályozza, hogy a golyók elguruljanak. A kedves minták, a színek, a csörgő és a lógó játékok felkeltik a pici fantáziáját, mozgásra motiválják és számos képességét (szem-kéz koordináció, motorika) fejlesztik.
A szőnyeg mérete: kb. 81 x 81 cm.
A "Játszószőnyeg műanyag labdákkal - Állat mintás" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Játszószőnyeg műanyag labdákkal - Állat mintás

Játszószőnyeg műanyag labdákkal - Állat mintás

11 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.