Jégvarázs 2 - Elza királynő baba

Jégvarázs 2 - Elza királynő baba
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább lányoknak
77355
A Jégvarázs 2. mesefilm ihlette Elza királynő játékbabával a kislányok eljátszhatják kedvenc jeleneteiket, vagy akár újakat is alkothatnak. Elza királynő gyönyörű ruhájában, ugyanolyan külső jegyekkel érkezik meg a gyerekekhez, mint ahogyan a mesében is látható. A szépséges baba végtagjai mozgathatók, arca és ruhája is elbűvölő, ezzel teszi még inkább csodássá a játékélményt.
Elza kék ruháját visel. Hosszú szőke haját kiengedve hordja.
Baba mérete: 28 cm
A "Jégvarázs 2 - Elza királynő baba" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Jégvarázs 2 - Elza királynő baba

Jégvarázs 2 - Elza királynő baba

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.