Jurassic Park - Velociraptor figura

8 990 Ft
+180 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-2 munkanap
80498
A Jurassic Park világában lépten-nyomon dinoszauruszok csatájába botlik az ember, hiszen bármelyik bokorban rejtőzhet egy ragadozó. Ez a Velociraptor figura pedig igazán gyors és veszélyes. A dinó figurán található gombbal különböző akciók indíthatók, a támadás 3 fokozatban lehetséges, amely közben a fenevad fény- és hanghatásokat is ad. A bestia olyan, mintha a Jurassic Park sorozatból szaladt volna ki, mozgatható testrészei, színei és mintája még valósághűbbé teszi. A Jurassic World Facts alkalmazást letöltve, és a dinó figurán található rejtett kártyát beszkennelve végignézhető, ahogyan életre kel a fenevad.
A játékfigura segítségével a gyerekek visszajátszhatják a Jurassic Park egyes jeleneteit, de újakat is kitalálhatnak, ezáltal fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A játék remek ajándék dinórajongó gyerekeknek.
Webáruházunkban további Jurassic World figurák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók), így a gyerekek akár az egész dinócsapatot összegyűjthetik. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A játék elemmel működik (3 X AG13). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Jurassic Park - Velociraptor figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Jurassic Park - Velociraptor figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 28-án, szerdán kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 28-án, szerdán átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic Park - Velociraptor figura

Jurassic Park - Velociraptor figura

8 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.