Jurassic World 3 - Brachiosaurus

Jurassic World 3 - Brachiosaurus
28 990 Ft
+580 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
76623
Még, hogy a növényevő állatok nem veszélyesek... A Jurassic World: Dominion által ihletett Brachiosaurus lenyűgöző méretű, körülbelül 71 cm magas és 81 cm hosszú bestia a filmben látható, a fajtájára jellemző autentikus részleteket, valósághű színeket és textúrákat kapott. Bár nem ragadozó, mozgékony nyakának hatalmas csapásaival képes megvédeni magát, ha veszélybe kerül. A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) segítségével a gyerekek életre kelthetik ezt a hatalmas akció dinoszauruszt - persze, csak ha meg merik nézni, milyen lehetett valójában. A rejtett DNS-kódot beolvasva bármely okoseszközzel feloldhatják az AR-élményeket az ingyenes Jurassic World Facts alkalmazásban. Az okoseszköz nem tartozék. További - külön kapható - dinókkal még mesésebb történetek játszhatók el. A színek és díszítések eltérhetnek, elérhetőségük változhat.
A "Jurassic World 3 - Brachiosaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World 3 - Brachiosaurus

Jurassic World 3 - Brachiosaurus

28 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.