Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Jurassic World - Krétakori tábor - régészkészlet

Jurassic World - Krétakori tábor - régészkészlet
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
74067
Szórakoztató és interaktív készlet bátor régész felfedezőket. A Krétakori tábor régészkészlettel a gyerekek közelebbről is megismerhetik a különböző fosszíliákat, méghozzá úgy, hogy ők maguk ássák elő őket.
Mielőtt elkezdődne a játék, célszerű a dobozban található összes eszközt egy papírlapra vagy tálcára helyezni. Ha vizet folyatunk a gipsztömbre, megpuhítható, így a régészkedés során kevésbé porol. Először a vésővel és a kalapáccsal érdemes kezdeni a munkát, majd amikor láthatóvá válik a fosszília, jöhet a kefe, amivel meg lehet tisztítani a leletet.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet és a türelmet.
A "Jurassic World - Krétakori tábor - régészkészlet" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Jurassic World - Krétakori tábor - régészkészlet

Jurassic World - Krétakori tábor - régészkészlet

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.