Jurassic World - Snap Squad mini dínó - Baryonyx

Jurassic World - Snap Squad mini dínó - Baryonyx
2 090 Ft
+42 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
71725
Ezeket a falatnyi, fogcsattogtató fenevadakat minden dínórajongó kedvelni fogja! A gyűjthető minifigurákat a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat ihlette. A külsejük harcias, akár a nagyoké, de méretük és stílusuk miatt mégsem ijesztőek, így a gyerekek és a Jurassic park rajongók rengeteg csatát eljátszhatnak velük anélkül, hogy bárki megijedne. És amilyen kicsik, olyan harapósak, képesek beleharapni bármibe, akár a táska cipzárjára is rácsattintják az állkapcsukat, hogy a gyerekek magukkal vihessék őket bárhová. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Snap Squad mini dínó - Baryonyx" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Snap Squad mini dínó - Baryonyx

Jurassic World - Snap Squad mini dínó - Baryonyx

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.