Kalózhajó fürdőjáték

Kalózhajó fürdőjáték
5 290 Ft
+106 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább fiúknak
25020
A Kalózhajó fürdőjáték egy nagyszerű bébijáték, tele mókával! Találsz készségfejlesztő részeket a fedélzeten, mely a motorikus képességet, illetve a kormány forgatására kapitány is jobbra balra billeg, így az ok okozati összefüggéseket is eltanulhatja, logikáját növelheti gyermeked. A hajó vákuumos tapasszal rendelkezik, így könnyen a csempére erősítheted. A hajó közepén egy akvárium található melybe vizet önthetsz, de megbújt egy vízágyú is a félelmetes kalózhajón! Csomagolási méretek: 28 x 17 x 25 cm.
A "Kalózhajó fürdőjáték" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Kalózhajó fürdőjáték

Kalózhajó fürdőjáték

5 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.