Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték

Ha igazán lendületes partijátékot keresel, meg is találtad. Ne tévesszen meg a habos-babos csomagolás és a cuki-muki egyszarvúk, hiszen ők minden problémának a forrásai! Most lelkiismeretfurdalás nélkül csinálhatsz májkrémet ezekből a fránya sunyikornisokból! A KirályNŐság tele lett egyszarvúkkal, ami rengeteg nehézséget és bonyodalmat, többek között klímaváltozást is okoztak. A Hercegnő éppen ezért kijelölt évente 4 napot, amikor következmények nélkül lehet az unikornisokra vadászni. Ejts foglyokat, majd add el vagy passzírozd péppé az elfogott egyszarvúkat. A nap végén vásárolgass a feketepiacon, hogy a te gyűjteményed érje a legtöbb pontot. A 4 napos vadászidény során a feladatok megoldása nagyszerűen kíséri a játék sztoriját. Minél többen játszotok, annál izgalmasabb! Vágj bele, hazudj ahogy tudsz, és nyerj! Vadászatra fel!
A "Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
10 éves kor fölött
1-3 nap
67059
6 750 Ft
A "Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 14-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 14-én, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték
6 750 Ft
Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték

Kill the Unicorns - Táltosból szalonna parti társasjáték

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.