A koronavírus miatt kialakult helyzettel kapcsolatos információk

Cégünk minden erejével azon van, hogy vásárlóink a megszokott módon tudjanak vásárolni webáruházunkban. Mindent elkövetünk azért, hogy a megrendelt termékeket a lehető leggyorsabban eljuttassuk Önökhöz.
Kérjük azonban, hogy az alábbiakat - a megrendlés leadását megelőzően - vegyék figyelembe:
 
1. Egy-két napos csúszás a kiszállításoknál - rajtunk kívülálló okokból (logisztikai partnereink terheltsége, illetve megváltozott munkafolyamatok miatt) - előfordulhat. Ezért kérjük, hogy a rendelés elküldésekor ezt vegyék figyelembe. (Ez első sorban olyan termékeket érint, amelyeknél az látható, hogy külső raktáron vannak, és alapesetben 1-3 napos szállítási határidőt vállalunk.)
 
2. A CsomagPontra rendelt rendeléseknél számítani kell arra, hogy a CsomagPontok - az előírásoknak megfelelően - 15:00-kor bezárnak. Weblapunkon az eredeti nyitvatartási idők szerepelnek, nem tudjuk szűrni, hogy melyik maradhat tovább nyitva.
Kérjük, hogy a kijárási korlátozás ideje alatt CsomagPontra történő kiszállítást ne válasszon, mivel a CsomagPontok többsége - vélhetőleg - ez idő alatt zárva tart.
 
3. Mi is, és a házhozszállítást végző GLS Futárszolgálat is fokozottan figyel a magasabb szintű higiéniás elvárások betartására - azonban javasoljuk, hogy az átvett csomagokat - a lehetőségekhez mérten - Önök is fertőtlenítsék.
 
Kelt: 2020. március 16.
Módosítva: 2020. március 27.
 
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.