Kötéllétra - zöld

Kötéllétra - zöld
4 150 Ft
+83 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
79851
Hogyan lehet feldobni az otthoni játszóteret? Hát egy kötéllétrával! A Mochtoys zöld színű kötéllétráján a gyerekek kedvükre mászhatnak fel és le. Csak fel kell akasztani a létrát az erős fémkarika segítségével egy fára vagy az emeletes ágyra, és kezdődhet is a mászás. A kötéllétra erős, strapabíró kötelén helyet kapó csomók biztosítják, hogy a zöld színű fokok stabilan megálljanak.
A létrát a földre helyezve akár más koordinációs gyakorlatokat is végezhetnek a kicsik, így a termék többféleképpen járulhat hozzá a mozgáskoordináció fejlődéséhez.
Maximális teherbírás: 50 kg
A mászófelület hossza: 180 cm
A termék mérete felfüggesztve: 32 x 16 x 200 cm
A termék súlya: kb. 0,6 kg
A "Kötéllétra - zöld" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kötéllétra - zöld

Kötéllétra - zöld

4 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.