Kreatív rajziskola

Kreatív rajziskola
16 890 Ft
+338 hűségpont ajándékba - Részletek...
76681
De szép ez a kép! Ezt tényleg te rajzoltad?A Kreatív Rajziskolával biztos sikerélményben lesz része a kis művészeknek, rajzoljanak akár papíron, akár tableten! Ha a kukucskálóba pillantanak, akkor a csendélet, a portré vagy a lemásolni kívánt kép a papírra vetül, így csak körbe kell rajzolni. A szerkezet tükrök segítségével hozza létre a papíron az árnyképet, így elem sem szükséges a használatához.
A képtartó segítségével illusztrációk és fotók másolására is használható, de embereket, tárgyakat és tájat is lehet a papírra tükrözni. A Kreatív Rajziskola könnyen hordozható, táskává összehajtható, így tájképek születhetnek meg.
A "Kreatív rajziskola" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kreatív rajziskola

Kreatív rajziskola

16 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.