Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ

890 Ft
+18 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
1-3 nap
73073
KungZhu ninja Dojo kiképzőközpont. Ez a bázis elengedhetetlen kelléke ninja hörcsögödnek. A ninja harcosok itt találkoznak és készülnek fel a harcra. Minden szuper titkos Ninja támadás itt kerül kieszelésre és megtervezésre! A DoJo bázis piros színekben és ninja stílusban készült, zászlók díszítik. A DoJo bázis szobába 2 hörcsög fér el. A szobához egy feljárón tudnak a hörcsögök feljutni. A hörcsög nem része a csomagolásnak, a hörcsög külön vásárolható meg. A csomagolás tartalmazza a Dojo hadiszállást, zászlókat, feljárót, harangot és az összekötő, kiegészítő elemeket. A KungZhu ninja Dojo kiképzőközpont 4 éves kortól ajánlott. Keresd a KungZhu ninja harcijármű, Pók koponya, a KungZhu ninja harcijármű, Samurai skorpió és a KungZhu Ninja gyakorlópálya termékeket is.
A Zhu Zhu Pets márkájú "Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ" nevű játékot főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 07-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 07-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Zhu Zhu Pets

Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ

Kung Zhu - Ninja Dojo kiképző központ

890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.