Láng és a szuperverdák - Monster Engine - Construction Blaze

2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
71033
A Láng és a szuperverdák járgányai készen állnak, hogy körülszáguldjanak Tengelyvárosban, és menjenek azon túl! Ez mini járgány hatalmas kerekekkel és még hatalmasabb személyiséggel rendelkezik! A szabadonfutó kerekű jármű törzse fém, szörnyjárgány kereke van és fém tengelye a nagy sebesség eléréséhez. Tökéletesen eljátszhatók vele a Láng és a szuperverdák TV-film szélvész versenyei és látványos kaszkadőrjelenetei.
A Fisher-Price márkájú "Láng és a szuperverdák - Monster Engine - Construction Blaze" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Láng és a szuperverdák - Monster Engine - Construction Blaze" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. január 31-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. január 31-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Láng és a szuperverdák - Monster Engine - Construction Blaze

Láng és a szuperverdák - Monster Engine - Construction Blaze

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.