Laser-X Fusion komplett szett

Laser-X Fusion komplett szett
A Laser-X szettel úgy érezhetik a gyerkőcök, mintha egy igazi lézerharcba csöppentek volna. A csomagolásban minden megtalálható, ami egy lézerharc elengedhetetlen része: többek között a fegyver és az érzékelők is. A játék több módban is izgalmas: játszható egy egyedül vagy akár ketten is. A szórakozás garantált. A játékot fény- és hanghatások teszik még izgalmasabbá. A fegyver infravörös sugarat bocsájt ki magából, nem igazi lézert! A játék 6 db AA elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz.
Tartozékok: 2 db pisztoly, 1 db érzékelős mellény, 1 db érzékelős karpánt, 1 db hatótávnövelő, 1 db hatótáv szélesítő, 1 db Laser-X Fusion pisztolyhoz használható célzó kiegészítő.
A "Laser-X Fusion komplett szett" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
TM Toys
60812
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Laser-X Fusion komplett szett
Laser-X Fusion komplett szett

Laser-X Fusion komplett szett

26 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.