2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 10910 - Tengeralattjárós kalandok

LEGO 10910 - Tengeralattjárós kalandok
4 890 Ft
+98 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
59352
Élvezd kisgyermekeddel a fantáziadús játékot, és segíts neki fejleszteni a kulcsfontosságú készségeket egy tengeralattjárós kalandon! Ez a magával ragadó, fürdőszobai babajáték lehetőséget nyújt a tanulásra és beszélgetésre, miközben a kisgyermekek eljátsszák, hogy a játék kamerával lefilmezik a bálnát és a halat. Míg a hal alulról fújja a buborékokat, addig a tengeralattjáró a víz felszínén úszva fújja őket, miközben a bálna elsiklik mellette. Osztozzatok a mókában a 2 búvár játékfigurával, akik mellett sosem tudhatod előre, milyen víz alatti kalandokban lesz részetek legközelebb. • Ez a kisgyermekeknek való oktató fürdőszobai játék 2 LEGO DUPLO búvár figurát, valamint egy bohóchal, egy bálna és egy sirály figurát tartalmaz. A LEGO DUPLO Tengeralattjárós kalandok készlet tartalmaz egy élénk színű játék tengeralattjárót és egy halat, melyek közül mindkettő buborékokat fúj, ha víz alá merülnek, emellett egy megépíthető, tengeri hínáros boltív is vár rátok. A kiegészítő elemek közé uszonyok, búvármaszk és egy víz alatti kamera tartozik a búvárok számára. A készletet vízben és szárazföldön is használhatjátok. A játék tengeralattjáró méretei: több mint 10 cm magas, 17 cm hosszú és 10 cm széles. A megépíthető boltív és tengeri hínár méretei: több mint 13 cm magas, 15 cm széles és 8 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 10910 - Tengeralattjárós kalandok" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10910 - Tengeralattjárós kalandok

LEGO® 10910 - Tengeralattjárós kalandok

4 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.