KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 41091 - Mia sportkocsija

LEGO 41091 - Mia sportkocsija
4 090 Ft
+82 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29953
A készlet nagyszerű szórakozást nyújt minden kislánynak.
Egy csodálatos nap virrad Hearth Lake City-re! Mia arra gondolt, hogy meglátogatja barátait! Építsd meg a kék színű sportkocsit és már neki is vághatsz az útnak! Ha kifogyott a benzin az autódból, tankold meg a töltőállomáson, ahol le is moshatod a kocsit. Mielőtt tovább indulnál ellenőrizd le, hogy minden rendben van e, ehhez segítségedre lesznek a szett szerszámai! Ne feledkezz meg megtölteni a palackodat vízzel és már indulhatsz is tovább! A készlet egy sportautót és egy töltőállomást tartalmaz, minden felszereléssel.
Tartozékok: 186 db építőelem.
A LEGO® márkájú "LEGO 41091 - Mia sportkocsija" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41091 - Mia sportkocsija

LEGO® 41091 - Mia sportkocsija

4 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.