LEGO® 41381 - Mentőhajó

LEGO 41381 - Mentőhajó
Minden másodperc számít, amikor a három barátnő megpróbálja megmenteni a Heartlake City öböl sekély vizeiből partra sodródott narvált. Siess a bálna segítségére Miával a mentőhajón! Segíts LEGO Friends Andreának egyenesbe hozni a LEGO Friends hajót, miközben Olivia a játék daruval leemeli a bálna hátára zúdult romokat, majd tedd hordágyra a sérült állatot. Hűtsd le a bálnát a mentőhajó jég medencéjében, miközben a mélyvíz felé siettek. Ha sikerült visszajuttatni a narvált a tengerbe, búvárkodj egyet a lányokkal, és gyűjtsetek tengeri mintákat! Segíts LEGO Friends Miának megkeresni a drágakővel teli ládát a varázslatos kincsestérképpel! • A csomagban 3 minifigurát találsz: Oliviát, Andreát és Miát, valamint Zobót, a robotot és egy narvál figurát. A készlet tartalmaz egy 3-emeletes hajót, egy szív alakú szigetet és egy víz alatti korall helyszínt. A hajóhoz tartozik egy indító, forgatható és levehető csónakdaru horog-forgató funkcióval, pilótafülke, kürtök, keresőfények, biztonsági kamera, műholdvevő tányér, konyha, hálószoba, mosdó és egy fedélzeti kilátó. A szív alakú szigeten találsz egy tengerpartot, hajóroncsot és egy kincsesládát, melyhez egy vízzel reakcióba lépő textil térkép tartozik. A víz alatti korall helyszínen vár rád egy drágakő elemekkel teli kincsesláda. A kiegészítő elemek közé tartozik egy vízzel reakcióba lépő textil kincsestérkép, korall és tengeri lény elemek, víz alatti fényképezőgép, orvosi műszerek, búvársisak, békatalp, mentőmellények, labda, poharak, szemüveg, cseresznye, laptop, mobiltelefon, távcső és 3 árnyalatú drágakő elemek. Hagyd, hogy gyermeked hőssé váljon a játék mentőhajó segítségével! Segíts kis építődnek megtanulni az állatok gondozásának fontosságát! A kis tengerbiológusok odalesznek a tudományos laboratóriumért, ahol a lányok megvizsgálhatják a tengerből szerzett mintákat. A kincsvadászat elemei újabb dimenzióval bővítik a fantáziadús játékot. A számtalan funkciónak köszönhetően gyermeked képzelete végtelen horizontokat érhet el. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A LEGO Friends játékkészletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ez a készlet a LEGO Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része. A LEGO Friends készletek ideális karácsonyi vagy ünnepi ajándékként szolgálnak a kreatív gyermekek számára. A LEGO Friends hajó méretei: több mint 17 cm magas, 40 cm hosszú és 12 cm széles. A versenycsónak méretei: több mint 3 cm magas, 9 cm hosszú és 5 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 41381 - Mentőhajó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
7 éves kor fölött
59313
22 550 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 41381 - Mentőhajó

LEGO® 41381 - Mentőhajó

22 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.