KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 42098 - Autószállító

LEGO 42098 - Autószállító
38 450 Ft
+769 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
11 éves kor fölött
nem rendelhető
59720
Szállíts el egyszerre több járművet A pontból B pontba a LEGO Technic Autószállítóval! Ezt a levehető utánfutóval ellátott, valósághű játékot klasszikus piros, szürke és fekete színösszeállítás jellemzi, emellett matricák és számos eredeti tulajdonság és funkció egészíti ki. Emeld fel és engedd le a járműfedélzeteket és a hátsó rámpát a zökkenőmentes felső és alsó szintekre való irányításhoz, majd rögzítsd őket a megfelelő helyzetbe a biztonságos szállításhoz! Emellett a billenő vezetőfülke segítségével hozzáférhetsz a részletesen kidolgozott, mozgó dugattyúkkal ellátott V6 motorhoz. Ez az építőkészlet tartalmaz egy vagány kék autót is, mely működő kormányzással és egy részletesen kidolgozott V8 dugattyús motorral van ellátva. Továbbá kompatibilis a 42093 Chevrolet Corvette ZR1 készlettel - vezesd őket a fedélzetre, és már indulhatsz is! Alakítsd át a járműszállítót LEGO Technic Teherautó és bemutató autók készletté! • Az Autószállító állítható járműfedélzeteket és hátsó rámpát tartalmaz a le- és felpakoláshoz, továbbá biztonsági zárat a járművek szállításához és egy billenő vezetőfülkét, melynek segítségével hozzáférhetsz a részletesen kidolgozott, mozgó dugattyúkkal ellátott V6 motorhoz. A készletben találsz egy működő kormányzással és V8 dugattyús motorral felszerelt kék autót is. Az Autószállítót klasszikus piros, szürke és fekete színösszeállítás jellemzi, emellett matricák is tartoznak hozzá, így még tovább díszítheted a készletet! Engedd le a fedélzetet, vezesd fel rá a járművet, rögzítsd és már gurulhatsz is! Ez a LEGO Technic játék teherautós készlet bevezeti a LEGO építőket a műszaki tudomány alapjaiba. A valósághű tulajdonságok és funkciók órákon át tartó játékot nyújtanak és a formatervezés felfedezését biztosítják. Az Autószállító játék kompatibilis a LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 készlettel, így még több játéklehetőség vár rád!
A LEGO® márkájú "LEGO 42098 - Autószállító" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 11 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 42098 - Autószállító

LEGO® 42098 - Autószállító

38 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.