KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 60232 - Központi garázs

LEGO 60232 - Központi garázs
10 350 Ft
+207 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
59345
Pattanj be egy mókás jármű kormánya mögé, és irány a garázs! Vontasd el a sportkocsit a garázsba egy javításra! Segíts Harl Hubbsnak, a szerelőnek megjavítani az autót, majd turbózd fel egy kis extra lóerővel! Tisztítsd meg az autót az autómosóban, mielőtt megtankolod, majd integess, miközben a sofőr elhajt! Mindig nagyszerű érzés segítő kezet nyújtani a LEGO City városlakóknak, ha valamit meg kell javítani. Szép munka! • A LEGO készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. A csomagban 4 LEGO City minifigurát találsz: Harl Hubbsot, egy szerelőt, egy benzinkúti dolgozót és egy sportkocsi sofőrt. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet 3 épületet tartalmaz: egy autómosót slaggal és vödörrel, egy játék garázst autóemelővel, valamint egy benzinkutat hajlítható tömlővel. Ez a nagyszerű építőjáték 3 járművet is tartalmaz: egy piros sportkocsit piros kerekekkel, egy sárga-kék vontatót felemelhető darukarral, valamint egy benzin szállító teherautót hajlékony tömlővel. A kiegészítő elemek között 2 terelőbóját, bögrét, olajadagolót, vödröt, szerszámokat, kipufogó csöveket, olajos hordót és egy levegőszívót találsz. Vezesd fel az autót az emelőre , hogy felturbózd egy kicsit, menj át vele az autómosón, majd tankold meg, és már indulhatsz is! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Töltsd le a LEGO Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! A LEGO készlet bevezeti gyermekedet kedvenc TV szereplőinek és hétköznapi hőseinek széles univerzumába. A LEGO 4+ játékok korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO építőjátékkal kompatibilisek. Ideális születésnapi ajándék az óvodások és a fiatal gyermekek számára. Ezzel az építőjátékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO City animációs TV sorozat szórakoztató jeleneteit. A sportkocsi méretei: több mint 4 cm magas, 9 cm hosszú és 4 cm széles. A vontató méretei: több mint 6 cm magas, 9 cm hosszú és 4 cm széles. A benzin szállító teherautó méretei: több mint 5 cm magas, 9 cm hosszú és 4 cm széles. Az autómosó méretei: több mint 10 cm magas, 9 cm széles, és 9 cm mély. A garázs méretei: több mint 11 cm magas, 12 cm széles és 11 cm mély. A benzinkút méretei: több mint 8 cm magas, 12 cm széles és 8 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 60232 - Központi garázs" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60232 - Központi garázs

LEGO® 60232 - Központi garázs

10 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.